Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Kunden er altid min vigtigste samarbejdspartner, men jeg har også en række andre partnere. Dem trækker jeg på, når opgaven griber om sig – eller rækker ud over mine primære kompetencer. Det betyder, at kunder altid er sikret en “total-entreprise”, og da jeg ikke er bundet af nogle aftaler, kan jeg altid stille det stærkeste hold til den givne opgave.

Sammen sætter vi en ære i at bringe organisationer videre og at de bedste kræfter bliver sat i spil. Det handler om at styrke en vinders DNA og unikke kvalifikationer og få sikret et stærkt samspil gennem hele organisationen.

COMPAR

TalentWorkProgramme

Compars ypperste mission er at minimere risikoen for, at din medarbejder afbryder samarbejdet, fordi partneren ikke har fået job. Med jobindsatsprogrammet TalentWorkProgramme® tilbydes din virksomhed at sikre, at du undgår, at samarbejdet ophører efter kort tid, fordi medarbejdernes partner ikke trives.

Læs mere om TalentWorkProgramme® på www.compar.dk

ESBEES HEADHUNTING

KulturDetektiven har indgået et strategisk samarbejde med Esbees Headhunting. Med en bred vifte af kompetencer tilbyder vi at løse opgaver lige fra at finde den bedst kvalificerede kandidat til implementeringen af samme, hvor det fælles mål er fastholdelse.  

Se mere på www.esbeesheadhunting.com

 

RICHARD LEWIS COMMUNICATIONS

KulturDetektiven samarbejder med Ricard Lewis Communications, som er specialister i at hjælpe virksomheder og deres ansatte med at kommunikere på tværs af kulturer.

Med en certificering i brugen af CultureActive – et onlineværktøj – kan KulturDetektiven gennemføre cross-cultural forløb, som begynder med et online baseret spørgeskema. På basis af dette udarbejdes individuelle profilanalyser og en gruppeprofil. På en efterfølgende workshop arbejder vi med nogle af de konkrete kulturelt betingede udfordringer, som den aktuelle gruppesammensætning kan have i hverdagen.

Relocation Syd

Som partner i Relocation Syd tilbydes en omfattende tilflytterservice til virksomheder. Med vore ydelser kan vi bl.a. sikre, at virksomhedens nye medarbejdere og deres familier falder godt til i Danmark, uanset hvor i verden de kommer fra.


Haderslevvej 1
6200 Aabenraa

skype bruger:
jepelgard

+45 2299 0710 
CVR: 3443 3291
kontakt@kulturdetektiv.dk

linkedin