Danish Insight by KulturDetektiven er et tilbud, som henvender sig til internationale kandidater, der enten overvejer at søge mod Danmark, eller som allerede har fået muligheden og bare gerne vil forberede sig. Det kan også være ønsket om at få svar på, hvordan man bedst muligt tilpasser sig dansk kontekst – uanset om det er i social sammenhæng eller arbejdssammenhæng.  

Danish insight by Kulturdetektiven

Danish Insight by KulturDetektiven er også et tilbud til virksomheder og organisationer, som ansætter de udenlandske kandidater. Det kan både være i den indledende fase, hvor virksomheden forbereder sig på at tage imod kandidaten og senere i forløbet, fordi det viser sig, at implementeringen lige kræver lidt mere end organisationens egne ressourcer rækker til.

Hvorfor online-learning?

Når du gerne vil have, at dine medarbejdere får adgang til mere viden på en effektiv og lønsom måde, så er der ingen vej uden om online-learning. Samtidigt kan den enkelte medarbejder tilegne sig den nødvendige viden i sit eget tempo.

Der er mange flere argumenter for online-learning, f.eks.:

  • spare tid – online forløb kan afvikles, når og hvor det passer bedst, hvilket betyder, at medarbejderen ikke behøver forlade virksomheden = ingen tabt arbejdstid / ingen transportomkostninger
  • få hjælp, når I har behovet = større effektivitet
  • få mulighed for individuelle forløb med et indhold tilpasset lige nøjagtig din virksomhed og dine medarbejdere 
  • opnå et optimalt udbytte, fordi medarbejderne kan tilegne sig læring i eget tempo = gentage sektioner, hvis ønsket
  • få tilgang til samme læringsplatform fra forskellige medier: computer, laptop, phone, tablet

 


Haderslevvej 1
6200 Aabenraa

skype bruger:
jepelgard

+45 2299 0710 
CVR: 3443 3291
kontakt@kulturdetektiv.dk

linkedin